Om Colibrí Academy

Om
Colibrí
Academy

Colibri Academy

Colibrí Academy

Om oss

Vi elsker spansk!
Og vi elsker å se deg forstå, mestre og bli bedre i språket.
Vi gleder oss masse til å bli med deg på denne reisen. Til å guide deg, motivere og inspirere deg.

Her er litt om oss:

Camilla Carslen Aase

 

Hei! Det er jeg som er grunnleggeren av Colibrí Academy. Etter ca. 9 år i spansktalende land, hovedsakelig Mexico (men også Spania og Den Dominikanske Republikk), så har min kjærlighet for det spanske språket bare vokst seg større og større ❤️ Noe av det jeg liker aller best er å undervise i spansk og få andre like hekta på språket som meg. Mitt største mål er å gjøre språket lett tilgjengelig, lett forståelig og lett fordøyelig for alle som vil lære – uansett alder og nivå! Etter flere år som både spansk og engelsklærer i forskjellige land så bygget jeg opp denne språkskolen i 2017. Metodene og tankegangen vi har er at det skal være spennende, underholdene og interessant å lære spansk. Jeg håper å få deg like hekta som meg.

Camilla C. Aase
Camilla C. Aase

Javier

 

Javier er en utadvendt, morsom, pratsom og en super dyktig lærer ❤️ Han elsker å undervise i språket sitt og trives utrolig godt med å lære bort tips og triks til ivrige kursdeltakere. Selv om han er fra Malaga så bor han nå i Sverige. Her har han vært lærer innen turisme og reiseliv, og har i tillegg lenge jobbet som spansklærer. Et fun fact om Javier er at han har hatt sitt eget reisebyrå! Han brenner virkelig for å reise, prate med mennesker, utforske kulturen, maten, strendene og naturen til alle sine reisemål. Med en uformell og morsom tone, vil du fort lære Javier å kjenne og jeg garanterer at du kommer til å ville prate mer med denne mannen.

Christina

 

Cristina er fra Spania og er utdannet innen både engelsk og spansk fra Universitetet i Valladolid. Hun har undervist i mange år, både som engelsklærer i Spania og som spansklærer i Norge. Cristina er organisert, dynamisk og tålmodig. Hun er en god lytter og hun elsker å skape et hyggelig miljø blant elevene sine. Hun er alltid supermotivert og gir seg ikke før du har forstått det du vil lære. Å undervise i spansk er hennes store lidenskap, og det kommer tydelig frem når hun kommuniserer med elevene sine ❤️ Vi kaller henne bare grammatikkdronningen og hun er en solstråle av de få ☀️

Camilla C. Aase
Camilla C. Aase

Anna

 

Anna er en av de koseligste personene jeg kjenner og den største dyreelskeren. Hun er alltid hjelpsom og positiv. Anna tar seg av alle kundehenvendelser i Sverige, men hjelper også til med administrasjon og koordinering på tross av landegrenser. Etter 4 år i Spania har hun falt for både landet, kulturen og ikke minst språket. Så pass mye liker hun språket at hun har startet opp en gratis språkkafé hjemme i Eskiltuna, Sverige ❤️ Slike ildskjeler trenger vi fler av!