Colibrí Academy

Våra kurs

La oss ta spansken din til nye høyder! Med kreative verktøy og metoder lærer vi deg spansk på en enkel og lett forståelig måte!

LANSERINGS-
TILDBUD!

499 pr/mnd

Spansk UNO (nivå 1)

Et kurs for nybegynnere

Spansk UNO (Nivå 1) er for deg som er helt nybegynner. Vi starter fra begynnelsen og jobber oss gjennom spennende og nyttige temaer som gir deg massevis av ord, uttrykk og fraser. Bittelitt grammatikk blir det, men ikke så aller verst. Du skal lære å bøye verb i presens. Og du skal få det inn med te-skje. Jeg lover.

Sesongbasert

Lekende lette spanskkurs

Vi tilbyr også kortere temakurs som ofte lanseres etter sesong, som f.eks. «Sommerkurset», «Påskeuka» og «Día de los Muertos». Enda flere kurs er også på vei, så følg med!

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å være den første som får informasjon om kursstart eller nye lanseringer.

Lynkurs

Gratis kurs

Med litt spansk i bagasjen kan du skape nye bekjentskap, få en mer autentisk reiseopplevelse og kanskje imponere reisefølget litt.

Colibrí Academy

Gratis lynkurs i spansk

Ta vårt gratis lynkurs som går over 6 dager.

Her lærer du å hilse på spansk, introdusere deg selv, samt holde i gang en kort og enkel samtale på! Lær ved hjelp av superenkle forklaringer, oppgaver, quizer og lydfiler.

Colibri Academy

Meld deg på nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få små drypp av spansk, mens du samtidig holder deg oppdatert på nye lanseringer. Stå først i køen når vi åpner påmeldingen til våre sesongbaserte kurs, legger ut konkurranser eller spennende gratis tilbud!