Kundehistorier

Colibri Academy

Colibrí Academy

Hva sier kundene om
Colibrí Academy?

Ta en titt på det deltakere selv sier om våre kursopplegg og metoder.

«Språkkurset Spansk Uno er et enkelt og innholdsrikt kurs. Det er lett forståelig og har kjekke Quizer og videoer som man kan teste seg på.

Spørsmål kan også stilles når som helst, og svaret kommer alltid raskt. Det at en kan ta kurset i sitt eget tempo innenfor 1 år er et stort pluss. Tommel opp for hele opplegget.«

– Hilsen Venke

«Jeg liker godt opplegget for kurset og man blir jo litt kritisk med årene etter land lærergjerning, men du har bestått prøven med glans!«

– Liv (K-P)

«Kurset Spansk UNO, utgitt av Colibri Academy, er et veldig bra nybegynnerkurs for å lære seg spansk. Jeg har deltatt på det i ca 3 måneder nå og merker at jeg har lært mye. Spesielt det passice ordforrådet er blitt mye bedre, men jeg klarer også å føre enkle samtaler nå på spansk. Kurset er bygd opp i moduler og har veldig varierte oppgaver.

Du får en innføring, både skriftlig og ved bruk av videoleksjoner, i de forskjellige emnene.

Jeg kan absolutt gi mine varmeste anbefalinger til kurset Spansk UNO!«

– Kjell Gunnar Sørensen
Pensjonert lærer og nå spanskstudent

«Det første jeg vil si er at kurset ditt er veldig bra pedagogisk lagt opp. Det varmer et lærerhjerte.

Jeg har, og har hatt stor utbytte av kurset. Dette er absolutt min måte å lære på…..

Blir spennende å se om jeg tør å bryke noe av dette når jeg kommer til Gran Canaria i november. 🙂

Takk igjen. Jeg er veldig glad jeg meldte meg på dette kurset.»

– Irene

«Kursopplegget har vært utrolig bra og jeg har lært mye på kort tid. Det som gjør at jeg har lært mye er variasjonen av det pedagogiske opplegget. Ved bruk av videosamtaler, lytteoppgaver, og ulike oppgaver som må løses. Videre tilgang til en Quiz med mange ulike oppgaver.

Camilla har alltid vært tilgjengelig og svart på alle spørsmål, eller løst utfordringer som enkelte har hatt. Det har vært en ukentlige fast spørretime. For meg er nettbaset læring den beste måten å lære på fordi jeg kan fjøre det i mitt eget tempo. Jeg anbefaler alle som ønsker å lære seg Spansk, å ta dette kurset.«

– Kjesrti Barlaug

«I flere år har jeg fått undervisning i spansk på Colibri Academy, du får en helt annen kontakt med innfødte spanjoler og spansk talende når en kan litt spansk. Lærerne på akademiet er dyktige, fantasifulle, og gjør språket lett å lære. Det at du hører språket gjør at en tar opp i seg den rette uttale. Hjertelig takk for en rimelig og god undervisning.»

– Sigbjørn Dahl

«Jeg vil takke så mye for kursene jeg har fått.  De et utrolig godt forberedt og laget. Jeg vil anbefale kursene til alle som ønsker å lære spansk.  Takk igjen for det jeg har mottatt. Anbefales til alle spansk interesserte. Rimelig og godt. Lykke til alle spanskspråklige studenter.»

– Laila N. Kristjansson

«Jeg er veldig fornøyd med kursene og anbefaler gjerne til alle som ønsker å lære spansk! Spesielt vil jeg fremheve at kursene er godt tilrettelagt. Her får alle god hjelp på en forståelig måte både på norsk og spansk! Ps: Dette kurset er det beste kurset av de 5 kursene jeg har gjennomført!»

– Kjell H.

«(….) Ellers er jeg bare superimponert over ditt engasjement, din kunnskap og din formidlingsevne. Stå på!»

Stine Gulliksen

«Når det gjelder kursene som jeg har tatt hos deg, er det bare å si at det har jeg hatt stor glede av. Det første gratis kurset inspirerte til å ta et større kurs. Etter det kurset fikk jeg rosende ord for spansken min.«

– Jorun Ongstad

«Jeg har hatt stor glede av å få et innblikk i hvordan du presenterer ditt
språkkurs. Du er så positiv, du er så fantasifull og tenk, du har klart å
holde interessen min for ditt kurs over lang tid. Det er fantastisk godt
gjort med tanke på at jeg er 91 år.»

– Daphne Rogstad

«Jeg syntes det du har fått til med Colibri Academy er utrolig bra, og du har en fantastisk kommunikasjon med dine følgere! Fortsett i dette sporet! Jeg har delt en del av det jeg har lært av deg. For meg som en gammel mann, syntes jeg det er helt gull med dine små korte timer, som i f. eks. julekalenderen både i fjor og i år. Savner ingenting, dette fungerer veldig bra! Har lite ekstra tid, så dine små leksjoner passer helt perfekt for meg! Salud, y hasta pronto! «

– Ola Trøen

«Jeg har tatt et kurs hos dere for 3-4 år siden, og kan anbefale det så absolutt. Det var lett og følge det. Bare så synd at alderen har innhentet meg (84 år).  Jeg vil takke deg så mye for all hjelp jeg fikk når jeg trengte det, og ønsker deg lykke til videre med kursinga.»

– Astrid Nilsen

«Det mest verdifulle for meg er å delta på ¡Hablamos ya!. Der synes jeg at jeg får det jeg ellers har savnet-: prøve å snakke litt spansk og å bli snakket til på spansk. Å få tilsendt tema i forkant er nødvendig for å forberede seg. 

Timen med Javier setter jeg veldig stor pris på. Nettopp fordi han ikke alltid følger temaene som var ment som dagens tema. Digresjonene han ustanselig kommer med gir innblikk i spansk kultur og er både lærerike og morsomme. Det tvinger meg til å prøve å bruke det lille ordforrådet jeg har.

Jeg setter stor pris på han som lærer.

Til syvende og sist blir vel spørsmålet: -er kurset vært pengene?

Til samtalekurset med Javier… JA.»

– Tom

«Hablamos Ya, en samtalegruppe på Facebook. Hver uke møtes vi og snakker sammen med en mentor. Vi får nytt tema hver 3. uke. Dette er veldig morsomt og lærerikt.  Du tør nemlig å snakke og behøver ikke være redd for å dumme deg ut! Min mentor er helt fantastisk! Det er alt i alt et veldig bra opplegg, og jeg trives med å delta i samtalene. Alt i alt superfornøyd!»

– Grete Thommesen

«Dine kurs i spansk er morsomme og kreative. Du følger opp nye og gamle kursdeltagere. Morsomme quizer. Du er raus og gavmild. Svarer raskt på mail. Kan ikke få fullrost deg nok«

– Gunn Josephina Hovland

«Jeg har vært med på mange av dine kurs og små gratis kurs/ spanske drypp
Jeg er veldig fornøyd, med at jeg kan lese, uttale, se og øve gjennom hele året med disse.
Jeg øver når jeg har tid og overskudd i en ellers travel hverdag.
Jeg blir stadig påminnet om at jeg må skjerpe meg hver gang jeg får en mail fra deg.
Jeg vil anbefale alle som ønsker å lære spansk om å melde seg inn i dine lister.«

– Trude Aasen

«Jeg har vært elev ved Colibrí Academy en stund. Har tatt både spansk UNO og spansk DOS. Jeg har lært mye. Det er både moro og nyttig enten du har bruk for det på reiser, har fått spansktalende mennesker i familien eller som naboer, eller bare har lyst på en utfordring i hverdagen. Kom og bli med, nos vemos!»

– Svanhild Notøy

«Me har delteke på spansk nybegynnerkurs, UNO, og spansk for vidarekomne, DOS. Begge kursa inneheld både skriftlege og munnlege oppgåver med god progresjon. Oppgåvene var lærerike, varierte og ikkje minst morosame å gjera. Rettleiing og tilbakemelding på innsendte oppgåver har vore rask og god.

Me har delteke i samtalegrupper  på nett med 3-5 personar og lærar.

No har me aleinetimar med spansktalande lærar. Det er utfordrande og litt skummelt, men me får godt høve til å bruke spanskkunskapane våre. Heile tida får me god rettleiing og tilbakemelding direkte.

Me synest at dei ulike tilboda  frå Colibri er utforma slik at dei motiverer oss til å halde fram med å utvikle spanskkunnskapane våre.

Innimellom har me og fått kjekke tilbod om små rimelige eller gratis kurs, t.d. adventskalende og bingo.

Me er veldig nøgde med Colibri Academy og kan på det varmaste tilrå deira kurs og opplæring i spansk!»

– Helsing Anne Kristin og Bente

«Har satt stor pris på de kursene og aktivitetene jeg har deltatt i. Motiverende og varierte øvinger, lang tilgang til kursinnholdet og dermed adgang til nødvendig repetisjon. Og ikke minst: Det gir mulighet for fleksibilitet mht å jobbe med spansk når det passer en selv, har tid og lyst.»

– Jan Erik Lunde

Meld deg på du også!

Med litt spansk i bagasjen kan du skape nye bekjentskap, få en mer autentisk reiseopplevelse og kanskje imponere reisefølget litt.