Colibrí Academy

Våre spanskkurs

La oss ta spansken din til nye høyder! Med kreative verktøy og metoder lærer vi deg spansk på en enkel og lett forståelig måte!

Start

i dag!

Nettkurs

Spansk UNO – nybegynner kurs i spansk

Spansk UNO (Nivå 1) er for deg som er helt nybegynner. Vi starter fra begynnelsen og jobber oss gjennom spennende og nyttige temaer som gir deg massevis av ord, uttrykk og fraser. Bittelitt grammatikk blir det, men ikke så aller verst. Du skal lære å bøye verb i presens. Og du skal få det inn med te-skje. Jeg lover.

Start

i dag!

Nettkurs

Spansk DOS – For nybegynnere som kan litt

Spansk DOS (Nivå 2) er for deg som kan litt. Du har allerede litt spansk i bagasjen, men er fortsatt nybegynner.

Du vil utvikle språket enda litt til med egne setninger og mer grammatikk, så her skal du få både fortid og fremtid forklart og demonstrert.

 Sammen skal vi ta spansken din til nye høyder.

Nettbaserte minikurs

Korte og enkle minikurs i spansk

Her finner du en samling av små kurs, aktiviteter og medlemsskap. Perfekt for deg som vil lære spansk i en travel hverdag, men ikke har tid til større kurs. Sjekk ut Språkklubben, eller et av våre temakurs som ofte lanseres etter sesong, som f.eks. «Sommerkurset», «Påskeuka» og «Día de los Muertos».

Colibrí Academy

Gratis lynkurs i spansk

Ta vårt gratis lynkurs som går over 3 dager.

Her lærer du å hilse på spansk, introdusere deg selv, samt holde i gang en kort og enkel samtale! Lær ved hjelp av superenkle forklaringer, oppgaver, quizer og lydfiler.

Colibri Academy

Meld deg på nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få små drypp av spansk, mens du samtidig holder deg oppdatert på nye lanseringer. Stå først i køen når vi åpner påmeldingen til våre sesongbaserte kurs, legger ut konkurranser eller spennende gratis tilbud!